Grattis Jonathan

Idag firar vi våran hockyespelare Jonathan
GRATTIS PÅ 9 års dagen, Du är bäst!!!!



Hej på er!

Nu är jag i full gång på jobbet, känns kul. Massor med nya grupper som ska igång & vi funderade idag när lågkonjunkturen ska drabba oss, många förlorar jobben & kanske inte har råd att sätta sina barn i verksamhet. Hoppas det snart vänder & att vi får en ny regering....
Har varit en långpromenad med doggarna i skogen 12 gr.kallt & vi har fått nysnö. det märks mer & mer att Ella börjar va gammal går typ 50 meter efter, & har defenetivt ingen brådska. De andra rusar runt & leker & hon är som tjuren Ferdinan.
Jobbar på med vår LAK special i Juni & jag hoppas snart domare & plats blir klart. Ser framemot att börja ställa ut igen, nu suger det verkligen, har anmält Foppa till SvKTR här i Skellefteå 2 maj. Sen har vi faktiskt ganska många utställningar här uppe i år, ska också åka söderut några svängar.Lilla Alva blir junior 1 juni, så det ska bli kul att köra henne & Foppa i sommar.
Det är mycket hugg efter lhasa apso valpar nu, även till utställare, känns skit kul...

Ha de gott/Maria


Kort från där jag bor tagna av min gulliga Nadja

Söndag

Hej!
Idag är det söndag & en ganska tråkig sån, vaknade med värsta ryggont, har fått så mycket problem i svanken & värktabletter räcker inte längre. Tror att jag har ett diskbrot där.
Igår var jag, jonte, carola & Kerstin i Boden & tittade på gudomligt söta & snygga pudelvalpar. Lisbeth som uppfödaren heter hade en underbar toytik som var 9 veckor som hon bara ville att jag skulle ta. Hm blev ju jättesugen på den lilla karamellen, men jag kan ju inte klippa så det stöper där, CAROLA du måste hjälpa MIG....För någongång SKA jag ha en pudel....
Vi var där hela dagen, fick supergod mat, fika. TACK Lisbeth för din gästgivenhet. 
På kvällen när vi kom hem var jag helt slut, stöp i soffan & såg körslaget/Stjärnor på slottet. Du är underbar JONAS GARDELL!! Vilken människa.
Carola den lilla spjuvern tog med sig en skitsnygg hanvalp med sig hem, LYCKA TILL.
Får glädja mig här hemma att både Mika & Agnes är dräktiga.
Ha en forsatt trevlig söndag/Maria

Agnes med valpar, Mikavalpar & Carolas Majken som är 1.5 v. idag

Hej

Hej på er!

Kl. 06.15 ringde min väckare imorse & jag trodde jag drömde, inte ens doggarna reagerade, dom brukar va på hugget direkt. Jag har jobbat första dagen efter julsemestern och det gick många koppar kaffe innan hjärnan började fungera.
Men kul var det att träffa arbetskamraterna igen.
Har badat Foppa nu & skit så tovig han var, våra långa promenader i skogen sätter sina spår, men det är det värt när de är så lyckliga.
Ha de gott/Maria




Ella i sin kostym!!


Bakisångest!!!

Hej på er!
Igår var jag ut på krogen, & det känns idag mina vänner.
Vi var på fest före hos min kompis Anki, där sjöng vi sing star, gud så kul, Var helt inne på att söka till Idol 2009, Men nä tror inte det idag, men kul var det & jag gillar att spexa. Sjöng & dansade som bara den. Kul var det också ute, mycke folk & det känns i både skallen & lemmen i mina ben...
Nadja var hemma & skötta vovvarna, inte helt nöjd är hon över det. Tack snälla du, du är mitt allt!!!
Imorron är det sista dagen på ledigheten, sedan börjar jobb igen. Känns skönt är less på att vara hemma. Tack  & Lov att man har ett jobb att gå till. Ska åka in till stan & shoppa lite.


Ella 7 år

Idag firar vi vackra Ella som fyller 7 år.  Hon är en riktig lhasa apso så värdig & en riktig DROTTNING:)) We love you!!!!
Tyvärr blev det ingen parning mellan Ella & Foppa, jag sörjer lite eftersom jag inte har nån avkomma efter henne som jag kan använda i avel. Smilla´s bröst gick ju sönder vid hennes 1:a kull & jag vill inte para henne nåt mer därför.
Jag har ju Anna Smilla´s dotter som ska paras i framtiden, en fin tik med ett kanontemprament. Hon bor idag tillsammans med Evita som är Ellas mamma. Det funkar kanon & Evita fyller 12 år i år, pigg & glad, härligt att se.
Tack alla mina fina valpköpare & fodervärdar som tar så väl hand om era hundar. Ni är BÄST. 
Lägger in ett kort på Ella & Foppa på agilitybanan, har anmält mig själv & Foppa på agilitykurs i vår. LÄNGTAR.

RSS 2.0